A két lopott autó végállomása Csanádpalota és Röszke volt

Egy holland és egy német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád-Csanád vármegyében a magyar rendőrök.

A Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen 2023. január 19-én délután jelentkezett kilépésre egy bolgár állampolgár. Az autószállítóval érkező férfit ellenőrző határrendészek megállapították, hogy a tréleren fuvarozott Toyota RAV4 szerepel a körözési rendszerben, azt a holland hatóságok keresik.

A Röszke autópálya határátkelőhelyen szintén kilépésre jelentkezett a délután során egy dán állampolgár, egy BMW X2 típusú, német honosságú autó sofőrjeként. Az ellenőrzésen ez a gépjárművezető sem tudott átjutni. A határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

A nyomozók a 15 és a 20 millió forint értékű autókat lefoglalták. 

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »