A két lopott autó végállomása Csanádpalota és Röszke volt

Egy holland és egy német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád-Csanád vármegyében a magyar rendőrök.

A Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen 2023. január 19-én délután jelentkezett kilépésre egy bolgár állampolgár. Az autószállítóval érkező férfit ellenőrző határrendészek megállapították, hogy a tréleren fuvarozott Toyota RAV4 szerepel a körözési rendszerben, azt a holland hatóságok keresik.

A Röszke autópálya határátkelőhelyen szintén kilépésre jelentkezett a délután során egy dán állampolgár, egy BMW X2 típusú, német honosságú autó sofőrjeként. Az ellenőrzésen ez a gépjárművezető sem tudott átjutni. A határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

A nyomozók a 15 és a 20 millió forint értékű autókat lefoglalták. 

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink