A Kétfarkú Kutya Párt kezdeményezése nyomán játszóteret építettek Hódmezővásárhelyen

Sok éves álma teljesült az új-kishomoki gyerekeknek: a hódmezővásárhelyi önkormányzat tegnap hivatalosan is átadta nekik a Szikes utcai játszóteret – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt felajánlása nyomán indult el a kezdeményezés, ők 250 ezer forintot adtak bele, a szükséges 3 millió forint gyűjtésből, magánszemélyek, cégek felajánlásából adódott össze. A területen a biztonságos, homokkal borított játszótér mellett szánkódomb, kisebb gyerekeknek való biciklis ugratók, pingpongasztal is helyet kapott. Tavaszra focipályát alakít ki az önkormányzat, de ivókút és közösségi ház építése is szerepel a tervek között.

A hétfői ünnepélyes átadáson nagy létszámmal volt jelen a Hód-Judo SE, a játszóteret körülvevő fák elültetésében vállaltak komoly szerepet.

A homokozóba egy édesanya játékokat vitt, amelyek mindig ott várják majd a kisgyerekeket. Ehhez a kezdeményezéshez más is csatlakozhat. A szülők kérése mindössze annyi: mindenki vigyázzon rájuk és a törötteket mindig dobják ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink