A kilátástalanság miatt öngyilkos lett a kelebiai posta vezetője

Az Indexhez eljuttatott búcsúlevelében az öngyilkosságot elkövető Bács-Kiskun megyei Kelebia postavezetője azt írta, hogy 46 éven keresztül dolgozott a postánál, de ott dolgozóként már úgy érzi, kilátástalan a helyzet.

Azt is hozzátette: túl nagy szerepet kapott a munkájukban az értékesítés, a munkakörülmények pedig eközben elkeserítőek: kevés a munkavállaló, ráadásul akad olyan posta, ahol a vécé egy pottyantós, a kert végében.

„Sértő, bántó, megalázó körülmények, hogy a fizetésekről ne is beszéljünk”

– olvasható az Indexhez elküldött e-mailben. A hírportál állítja: az öngyilkos postavezető egyértelművé tette, hogy haláláért kizárólag a céget hibáztatja.

Az Index megkereste a Magyar Postát, melynek kommunikációs osztálya közölte:

„A Magyar Posta vezetése megrendüléssel értesült a kelebiai postavezető haláláról. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, ezért az ügyről a posta nem nyilatkozhat. Társaságunk belső vizsgálatot indított az ügy körülményeinek tisztázására. A vállalat mindent megtesz, hogy a következő időszakban segítse a családot és a postás kollégákat a gyász feldolgozásában.”

(Fotó: illusztráció/pixabay)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Hitel vagy családi segítség nélkül szinte esélytelen a lakásvásárlás a magyar fiataloknak

A fiataloknak csupán a 37 százaléka képes a lakásvásárlását készpénzből finanszírozni, de ők is feltételezhetően külső tőketámogatás segítségével, esetükben jellemzően a családi háttér jelenti a bankot, ezzel szemben az idősebb generációk 62,5 százaléka tudja készpénzben, hitel nélkül megoldani lakásvásárlását – közölte az Otthon Centrum az MTI-vel.

Tovább »

Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink