A KKV-knak a virtuális életben is gyors, gördülékeny élet kell

A kis- és középvállalkozásoknak segít az online térben is jelen lenni a szegedi székhelyű NWOLFDIGITAL. A két fiatal vállalkozó átfogó szolgáltatást nyújt a cégeknek a virtuális életben.

– Az utóbbi időkben az e-kereskedelem megnőtt, 45%-al nőtt a cégek online kereskedése. A vírushelyzet miatt több cég tanácsot kér, mi pedig látjuk, hogy problémák vannak ezen a téren – fogalmazott a Makói Csípősnek a NEUNER-WOLF Digital Solutions marketing igazgatója, Nagy Bettina. Elmondta, jelenleg hazai és külföldi ügyfeleik is vannak, zömében építőipari cégek, értékesítők, kozmetikusok, fodrászok keresik meg őket és pozitívak a visszajelzések.

Farkas Balázs operatív igazgató úgy tapasztalja, sok az összecsapott, funkcionálatlan oldal. Hosszú távú céljuk, hogy a honlapok megfeleljenek a nemzetközi trendeknek és a használhatóságnak, valamint hogy a vállalkozók a virtuális térben is úgy tudjanak működni, mint fizikálisan. Hozzátette, az online időpontfoglalás lehetősége ma már elmaradhatatlan. Úgy látja, van egyébként hajlandóság az újítások felé, de a vállalkozók saját erőből nem tudják átültetni az ötleteiket az online világba.

Meglátása szerint a létező honlapokkal a leggyakoribb problémák a nem működő gombok, kevés tartalom, széteső oldalak, nem működő aloldalak, SSL tanúsítvány hiánya, kisméretű képek.

Az NWOLFDIGITAL 2019 óta működik hivatalos formában. Fő profiljuk a honlapkészítés, marketing kampányok levezénylése, arculat készítés, közösségi oldalak kezelése. Jó hír, hogy a tanácsadás ingyenes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink