A Magyar Futball Akadémia partnere lett a Makó FC

Az ország egyik, hanem a legjobb futballakadémiájának, a Magyar Futball Akadémiának lettünk hivatalos partnerei – adta hírül oldalán a makói csapat.

A makóiak reménye szerint mindkét klub élvezni fogja az együttműködés kölcsönös előnyeit.

A Honvéd-MFA azt írta: Szamosszegi Gábor, a Budapest Honvéd Pre-akadémiájának vezetője régi sikereinek színhelyén, a makói stadionban adta át az összetartozásukat jelképező molinójukat Török Renátónak, aki a Makó FC utánpótlását irányítja. A kispestiek köszöntötték futballközösségükben a makóiak ügyvezetőjét, Csernus Imrét, az ott dolgozó kollégákat és a klubban futballozó gyerekeket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »