A makói Bérpalota újabb része újult meg

Mint arról februárban beszámoltunk, a Bérpalota egyik tűzfalát felállványozták. Ennek oka, hogy a társasház és az önkormányzat között történt megállapodás értelmében az épület fürdő felőli tűzfala és a Makovecz tér felőli kerítés megújult.

A felújítás már a fürdő átadóra elkészült, a végeredményről ma töltött fel fotót Zeitler Ádám. A társasház közös képviselője azt írta:

,,Örülök, hogy ha kis lépésekben is, de történik valami ennek a gyönyörű épületnek a rendbe hozatalával kapcsolatban. Bízom benne, hogy a tulajdonosi összefogás eredményeképp újra régi fényében ragyoghat majd! Jómagam amit csak tudok, megteszek ennek érdekében!”

Tavaly a lakók saját forrásból tudták mintegy 300 négyzetméternyi felületet részlegesen megújítani a homlokzatot, most mintegy 200 négyzetméternyi felület szépült meg. Az elmúlt években a homlokzatfelújításon kívül már stabilizálták a tető szerkezetét és további bádog- és palacserék történtek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink