A makói és a vásárhelyi kormánysajtó szerint már 2011-ben bemutatta jelöltjét a Mi Hazánk

,,A Mi Hazánk Mozgalom Csongrád-Csanád megye 4. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét még 2011 júniusában jelentette és mutatta be” – írja a makohirado.hu és a promenad24.hu. Tegnap óta nem tűnt fel nekik, hogy tíz évvel elírták a dátumot.

Mint arról már többször írtunk, a két portált kiadó cég ugyanaz, a Csanád Média Kft. Ennek tulajdonosa Pongrácz Tamás, az algyői Fidesz-frakció korábbi frakcióvezetője.

A Mi Hazánk jelöltje egyébként Veres Csaba, egy három gyermeket nevelő édesapa, villamosmérnök. Budapesten született, de jelenleg Apátfalván él. 2007 és 2010 között Londonban dolgozott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink