A makói Fidesz szerint Mucsi Tamás egy közéleti környezetszennyező

Érdekes pontra jutott a makói ipari parkban épülő kínai csomagológyár körüli információ-lavina. Mucsi Tamás a kormányhivatali dokumentumok alapján ad rövid tájékoztatásokat az oldalán, ezekre ma a helyi Fidesz úgy reagált, hogy egy közéleti környezetszennyező és félretájékoztatással, gyűlölködéssel mérgezi a makói közéletet.

,,Gao Yin makói gyárának építési előkészületei elkezdődtek. A gyár évente több, mint 5 tonna oldószert használ majd fel és bevándorlók alkalmazásával kívánják működtetni”

– ezt írta ma reggel oldalán a DK-s önkormányzati képviselő.

Ez már sok lehetett a makói Fidesznek, ugyanis délutánra kiadtak egy közleményt. Ebben azt írták, ,,az egyik helyi, ellenzéki törpepárt túlbuzgó frontembere folyamatosan félretájékoztatja a makóiakat az ipari park fejlesztésével kapcsolatban.” Közlésük szerint az adóbevételek mellett fontos az is, hogy több száz munkahely jöhet létre – elsősorban Makón és a térségben élő munkavállalók részére, nem bevándorlóknak, ,,ahogy azt a szabadságharcos-felszabadító hígítókereskedő állítja.”

Kijelentették, hogy a gyár működési engedélye a környezetvédelmi szabályok betartásához kötött, tehát minden szakhatósági előírásnak meg kell felelnie. A makói Fidesz szerint Mucsi Tamás azért tájékoztat félre, mert rossz néznie, hogy Makó fejlődik és mivel nem akkumulátorgyár jön Makóra, csak az maradt, hogy a cég kínai hátterével, meg környezetszennyezéssel keltsen félelmet.

A helyi Fidesz szerint Mucsinak sokkal fontosabb az egyéni politikai ambíció, mint a város, a közösség érdeke, akár még a félrevezetésen keresztül is figyelmet nyerni, mint a makói gazdaság fejlesztése. Azt remélik, a makóiak a jövő évi választáson nemet mondanak a közéleti környezetszennyezésre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink