A makói fideszes képviselőnek most is az a legfontosabb, hogy lekommunistázza az előző városvezetést

Miközben tombol a világjárvány és mindenki az összefogásról beszél, addig Mágori András ,,kommunista időszakot” emleget 2015 előtt.

Folyamatosan megy a csúsztatás az ellenzéki sajtó zászlóshajóján a támogatások kérdésében. (nem kötelező feladatok) Ha valaki megnézi az elmúlt évek oszlopait, főleg a kommunista időszak számait, akkor láthatja, hogy igazán gáláns összeg lett idén is betervezve, pedig már akkor is jelezték az adóbevétel kiesést.

– reagált közösségi oldalán tegnap megjelent cikkünkre a makói és a megyei közgyűlés fideszes képviselője.

Bejegyzésében egyébként ő is arról írt, amit mi megemlítettünk cikkünkben: kérdés, hogy a betervezett támogatások kifizetésekből végül mennyi valósul meg majd ténylegesen, tekintettel a veszélyhelyzet, a koronavírus járvány okozta gazdasági problémákra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink