A makói Návay iskola három pedagógusát is köszöntötték

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum tegnap köszöntötte az országos eredményt elérő diákok felkészítő oktatóit, illetve átadták a Hódmezővásárhelyi SZC Kiválósági Díjait is Hódmezővásárhelyen.

Köszöntő beszédében Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója elmondta, a pedagógusok meghatározó szerepet töltenek be abban, milyen érzésekkel lépnek be nap nap után a diákok az iskolába: ,,mennyire elégedett a szülő az oktatás színvonalával, milyen a megítélése az adott településen intézményünknek és hogyan vélekedik a társadalom rólunk. Valóban nem könnyű pálya a miénk! De a nehézségeken túl fontos, hogy megéljük a szakmánk szép pillanatait is!” – fogalmazott a főigazgató.

Az ünnepségen köszöntötték az országos eredményt elért tanulók felkészítő tanárait. A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégiumból Horváth Erzsébetet, Lovász Editet és Szekeres Krisztiánt köszöntötték.

(Fotó: hszc.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink