Lőrincz Tibor biztosan újraindul Nagyéren

A következő választáson még mindenképpen szeretnék indulni – fogalmazott a Délmagyarországnak Nagyér polgármestere, aki már 30 éve vezeti a községet.

A megyei napilapnak elmondta: ,,vannak olyan terveink, amelyeket sínre szeretnék tenni, legalább elindítani a megvalósítás útján. A következő feladatunk a vízvisszatartás megoldása, az ökoszisztéma védelmében. Szeretnénk egy szikes-vizes élőhelyet kialakítani, erről az állammal már előrehaladott tárgyalásaink vannak. Úgy néz ki, hogy egy nagyjából 15 hektáros mélyfekvésű területet kapunk ingyen ehhez a tervhez. Ez a projekt nagy falat lesz, szintén a turisztikai lehetőségeinket színesíti majd.”

Nagyéren 2019-ben sem kellett izgulni: pont annyi képviselőjelölt indult, ahány hely van a testületben, illetve a polgármesteri címért is csak Lőrincz ,,versenyzett”.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink