Lőrincz Tibor biztosan újraindul Nagyéren

A következő választáson még mindenképpen szeretnék indulni – fogalmazott a Délmagyarországnak Nagyér polgármestere, aki már 30 éve vezeti a községet.

A megyei napilapnak elmondta: ,,vannak olyan terveink, amelyeket sínre szeretnék tenni, legalább elindítani a megvalósítás útján. A következő feladatunk a vízvisszatartás megoldása, az ökoszisztéma védelmében. Szeretnénk egy szikes-vizes élőhelyet kialakítani, erről az állammal már előrehaladott tárgyalásaink vannak. Úgy néz ki, hogy egy nagyjából 15 hektáros mélyfekvésű területet kapunk ingyen ehhez a tervhez. Ez a projekt nagy falat lesz, szintén a turisztikai lehetőségeinket színesíti majd.”

Nagyéren 2019-ben sem kellett izgulni: pont annyi képviselőjelölt indult, ahány hely van a testületben, illetve a polgármesteri címért is csak Lőrincz ,,versenyzett”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink