A makói önkormányzat 10 ezer fürdőjegyet ad a Vöröskeresztnek

Farkas Éva Erzsébet polgármester Molnár Elvirával, a civil szolgáltató központot működtető egyesület elnökével és Sasvári Krisztinával, a Vöröskereszt vármegyei szervezetének vezetőjével tartott sajtótájékoztatót, melyre a Makói Csípőst nem hívták meg.

A polgármester oldalának bejegyzése szerint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya által immár nyolcadik alkalommal meghirdetett országos véradásához a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezúttal is csatlakozik. Az idei első Civil véradó nap Makón február 20-án lesz.

A makói önkormányzat sok éve támogatja jószolgálati munkájában a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezetét. Annak érdekében, hogy minél több személyt tudjanak megnyerni a véradás ügyének, a város idén is 10 ezer fürdőbelépőt adományoz, segítve ezzel a jó cél előmozdítását.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink