A makói önkormányzat 10 ezer fürdőjegyet ad a Vöröskeresztnek

Farkas Éva Erzsébet polgármester Molnár Elvirával, a civil szolgáltató központot működtető egyesület elnökével és Sasvári Krisztinával, a Vöröskereszt vármegyei szervezetének vezetőjével tartott sajtótájékoztatót, melyre a Makói Csípőst nem hívták meg.

A polgármester oldalának bejegyzése szerint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya által immár nyolcadik alkalommal meghirdetett országos véradásához a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezúttal is csatlakozik. Az idei első Civil véradó nap Makón február 20-án lesz.

A makói önkormányzat sok éve támogatja jószolgálati munkájában a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Szervezetét. Annak érdekében, hogy minél több személyt tudjanak megnyerni a véradás ügyének, a város idén is 10 ezer fürdőbelépőt adományoz, segítve ezzel a jó cél előmozdítását.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »