A makói önkormányzat csapata megnézte a mezőhegyesi ménesbirtokot

Farkas Éva polgármester szerint fantasztikus, élményekben gazdag napot tölthettek el a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságban a kollégáival.

A látogatásról Makó polgármestere azt írta: megtekintették a Mezőhegyesi Technikum és Szakképző Iskolát, a központban zajló fejlesztéseket, a 20-as majori Látogatóközpontot, ahol a Nonius és Gidrán tenyészkancák tradicionális tartásáról érdekes történeteket hallhattak. ,,A lélekemelő pusztai lovas kocsikázást és a szeretetteljes vendéglátást követően a lenyűgöző, modern gépparkot is szemügyre vehettük.” – fogalmazott.

Farkas Éva szerint ,,a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság nem csak Európa egyik leghatékonyabban működő gazdasága, de a festői történelmi környezet kiváló, egész napos kikapcsolódást nyújtó családi, közösségi programokat is kínál.”

Információink szerint a makói térség minden települési önkormányzatát meghívta Lázár János a ménesbirtokra ilyen egynapos bejárásra.

(Kiemelt fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink