A makói önkormányzat módosította az elhibázott rezsitámogatási pályázatot

A kiírás szerint a beadási határidő 2023. március 31. volt, de sokan még nem is kapnak addig elszámoló számlát, így konkrétan 2 darab érvényes pályázat érkezett be. A múlt heti testületi ülésen a határidőt meghosszabították október 31-ig.

A makói önkormányzat pályázatot indított helyi mikrovállalkozásoknak gáz, távhő és villamosenergia támogatására. A felhívás szerint 2023. február 15. és 2023. március 31. között lehetett pályázni elszámoló számlával. A határidő lejárta előtt pár nappal 7 pályázat érkezett be, ebből 5 érvénytelen lett, mert nem tudtak elszámoló számlát bemutatni. A másik 2 esetén két 300 ezer forintos rezsitámogatásról született megállapodása.

Mivel a határidőig sokan nem is kaptak még elszámoló számlát, így meghosszabbították a jelentkezést október 31-ig. A részletes kiírás és az űrlap egyébként itt található.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink