A makói piacon mentettek életet

A makói piacon vásárolt barátaival az a 65 év körüli férfi, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét. Először csak enyhébb rosszullétre panaszkodott, majd hirtelen teljesen legyengült, leült pihenni egy kicsit, majd hirtelen eldőlt és nem mozdult.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint több szemtanú is azonnal a beteg segítségére sietett, köztük egy fiatal elsősegélynyújtó is, aki tudta mit kell tennie. Rögtön mentőt hívott és a mentésirányítóval közösen megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett. Azonnal újraélesztés kezdődött a piac közepén, amihez a mentők perceken belül megérkeztek és emelt szinten folytatták az életmentést.

Az ellátás alatt többen felajánlották segítségüket, köztük egy volt mentődolgozó is. A piac árusai eközben igyekeztek távol tartani a kíváncsi vásárlókat, akik aggódva figyelték az eseményeket és többen imádkoztak is a betegért. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink