A makói-vásárhelyi kórházban is oltanak az oltási akcióhéten

Makón a régi véradó lesz a helyszíne az oltási akcióhétnek. Ennek lényege, hogy bejelentkezés, regisztráció nélkül bárki felveheti a koronavírus elleni vakcinát.

Az oltási akcióhét 2021. november 22-28. között, hétfőtől vasárnapig tart. A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül várják az oltatlanokat. Ők előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra. Ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el és oltásuk érkezési sorrendben történik. A kórházakban reggel hét órától este hétig várják a jelentkezőket, akiknek hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteniük. Nem csupán az oltási akcióhéten lehet megkapni a vakcinát, az időpontfoglaló előtte és utána is nyitva van.

Az oltópontokon öt fajta vakcina lesz: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm. A Szputnyik V már elfogyott.

koronavirus.gov.hu

(Kiemelt fotó: a régi makói véradó/Google Maps)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

86 éve hunyt el József Attila, Baumgarten- és posztumusz Kossuth-díjas magyar költő, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink