A makói Volkswagenes kitart a márka mellett

Mint ismert: óriási botrány robbant ki az Amerikában eladott dízeles Volkswagenekkel kapcsolatban. Lóczi Gábor, a makói VW-konszern találkozó szervezője szerint a többi gyártónál is előfordulhat ilyen, ő pedig továbbra is marad a német márka mellett. 

55801220

Közel félmillió autót érinthet az a szoftveres trükközés, mellyel a tesztek idejére bekapcsol a járműben található szennyezést visszafogó rendszer. Lóczi Gábor szerint a konkurencia harc is közrejátszott. – Biztos, hogy a dízelekkel nehéz tartani az előírásokat, de a többi gyártó is csinál valamit, ha nekik is ehhez kellett nyúlniuk – mondta.

A VW csoporthoz tartozik az Audi, a Seat, a Škoda, a Bentley, a Bugatti, a Lamborghini, a Porsche, a Ducati, a Scania és a MAN. A cég vezérigazgatója lemondott, valamint a Skodáknál is elkezdtek vizsgálódni. ,,Das Auto” – zárta gondolait a témában kapcsolatban a VW-őrült Gábor, utalva arra, hogy ő továbbra is bízik a márkában.

FRISSÍTÉS: a BMW X3 is elhasalt az emissziós mérésen, a százalékos eltérés jelentősebb volt mint a VW-nél.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Társasházak napja: online kérdezhetünk a katasztrófavédelemtől

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációs napokat a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak képviselői és lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjanak a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházakat érintő hatósági ellenőrzések tapasztalatairól.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »