A maroslelei Zengő Óvodának gyűjtöttek

Jótékonysági kolbászvásárt tartottak a maroslelei Zengő Óvoda javára szombat délelőtt.

Kolbászból van a kerítés! címmel tartották a vásárt. A maroslelei Arany Húsáruház azzal kereste meg az óvodát, hogy támogatni szeretnék őket. Így a mai eladott kolbászokból befolyt bevételt felajánlották nekik. Az összegből az óvoda és a bölcsőde kerítését teszik majd rendbe.

– Én és jó pár szülő évek óta támogatjuk kétkezi munkával az ovit és iskolát, jó látni hogy mások is fontosnak tartják. Szerencsére egyre többen – fogalmazott a Makói Csípősnek Drimba Tibor polgármester, aki maga is aktívan részt vett az akcióban, ő is beállt a pult mögé és kiszolgált.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »