Covidban elhunyt egy háromgyermekes mórahalmi mentős

Mindössze 47 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben november 17-én Hatvani Balázs mórahalmi mentős, aki a járvány alatt mindvégig a frontvonalban küzdött. Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek azzal, hogy elveszítették az édesapát. 

A család vállát több nagy hitel is nyomja, ezért a mentősök és az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja is adománygyűjtésbe kezdett. A mentős fél nap alatt több mint 2 millió forint gyűjtöttek a család számára, a kutyás klub – amelynek tagjai között van az elhunyt mentős két fia is – pedig a gyűjtés mellett jótékonysági sporteseménnyel is igyekszik segíteni Hatvaniéknak.

Aki szeretné támogatni a családot, az az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja számára utalhat pénzt a 11703006-20035190 számlaszámra. Megjegyzésben kérik feltüntetni: Hatvani Balázs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink