A Mindenki Magyarországa Mozgalom széles együttműködést és új választási törvényt szorgalmaz

Szombaton tartotta kongresszusát a Mindenki Magyarországa Mozgalom Budapesten.

A rendezvényen elhangzott: 2022 ellenzéki győzelmének feltétele az összefogás és a közös program, a nemzeti minimum megfogalmazása. További feltétel, hogy előválasztást tartsanak az egyéni választókörzetekben, hogy megtalálhassák mindenhol a legjobb jelölteket. Kicsit lassú az ellenzék tanulási folyamata, de az önkormányzati választás megmutatta, hogy működhet az együttműködés. Ha megtörténtik NER leváltása, le kell nyesegetni az alkotmány vadhajtásait, meg kell változtatni a pártfinanszírozás rendszerét, a független intézmények függetlenségét vissza kell adni.

A legnagyobb változtatást viszont a választótörvény igényli, lehetőség szerint vissza kellene állítani a kétfordulós rendszert.

Oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer, államigazgatás – ezeken a területeken alakítanak ki első körben széles körű együttműködést és alkotnak stratégiát a széles körű együttműködés keretében.

A kongresszusról a Magyar Hang beszámolóját itt lehet elolvasni.

(Fotó: Magyar Hang)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: 9 éves rekord dőlt meg, 6,5%-ra nőtt az éves infláció októberben

Októberben a fogyasztói árak átlagosan 6,5 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál – adta közre gyorstájékoztatójában kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A jelentésből szintén kiderül, hogy az elmúlt egy évben az üzemanyagok, illetve a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentősen. A fogyasztói árak pedig egy hónap alatt átlagosan 1,1 százalékkal nőttek.

Tovább olvasom »