Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden.

A 26 éves feltételezett elkövető 2020. február 17-én hajnalban jutott be a belvárosi építési területre. Az ott lévő – egyébként raktárként használt – melléképület bejárati ajtaját megrongálta, majd bement. Az épületből hosszabbítókat, lámpákat, akkumulátorokat, sarokcsiszolókat, fúrógépeket, körfűrészt, bontókalapácsot, vésőgépet, illetve különféle szerszámokat tulajdonított el több százezer forint értékben. Egyszerre azonban nem tudta elszállítani a lopott tárgyakat, ezért azokat az udvaron elrejtette és később visszament értük. A tulajdonos csak órákkal később észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta.

Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink