📺 A MobilMánia zúzott Vásárhelyen

Fergeteges koncertet adott az egykori P. Mobil-tagokból alakult Mobilmánia.

Az együttes nagy öregjei, ikonjai kirobbanó formában vannak, a közönséggel gyorsan megtalálták a közös hangot és együtt énekelték: „Szárnyad voltam, sorsod, szerencséd.” A fiatalok is profi zenészek, az énekes Gamsz Árpád erőteljes, kiforrott hangja jól illik a zenekar stílusához. Zeffer András az együttes billentyűse örömmel konstatálta, hogy Vásárhelyen is van igény a Rock zenére- majd köszönetet mondott a közönségnek a fogadtatásért és a polgármesternek a meghívásért – számolt be a hétfői koncertről a Vásárhelyi Valós Világ.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink