A nap témája: 50 százalékkal drágul a Tippmix

Tippmix és a V-sport fogadás esetében a legkisebb megfogadható tét összege június 19-től 200 forintról 300 forintra emelkedett – vette észre a hvg.hu a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Így a népszerű szerencsejátéknál 50 százalékos drágulással kell kalkulálni a továbbiakban. Ahogy az a részletes tájékoztatásból kiderül, az egységnyi fogadás tétje változatlanul 10 forint marad. A Tippmixpro és V-sport Pro online fogadások esetében a legkisebb megfogadható tétösszeg továbbra is 100 forint lesz.

Ha valaki kötésben fogad, akkor az alaptétnek kell akkorának lennie, hogy a kombináció után legalább 300 forintot kelljen fizetni.

A Tippmix indulásakor, 1997-ben még 100 forint volt a legkisebb megtehető tét. A minimális fogadási limitet legutóbb 2015-ben emelték meg, akkor 200 forint lett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Vezsenyi László után egy másik JAG-os pedagógusra is rászállt a tankerület

A József Attila Gimnázium új némettanára nagy lelkesedéssel kezdte el a tavalyi tanévet, de a hónap végén azt vette észre, hogy csaknem gyakornoki fizetést kap, noha már 27 úgynevezett „kiszámolt éve” van. Miután három levélben is hasztalan kérte a tankerülettől, hogy az elmaradt pénzeket fizessék ki, segítségért folyamodott a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvédeihez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább olvasom »