A nap témája: 50 százalékkal drágul a Tippmix

Tippmix és a V-sport fogadás esetében a legkisebb megfogadható tét összege június 19-től 200 forintról 300 forintra emelkedett – vette észre a hvg.hu a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Így a népszerű szerencsejátéknál 50 százalékos drágulással kell kalkulálni a továbbiakban. Ahogy az a részletes tájékoztatásból kiderül, az egységnyi fogadás tétje változatlanul 10 forint marad. A Tippmixpro és V-sport Pro online fogadások esetében a legkisebb megfogadható tétösszeg továbbra is 100 forint lesz.

Ha valaki kötésben fogad, akkor az alaptétnek kell akkorának lennie, hogy a kombináció után legalább 300 forintot kelljen fizetni.

A Tippmix indulásakor, 1997-ben még 100 forint volt a legkisebb megtehető tét. A minimális fogadási limitet legutóbb 2015-ben emelték meg, akkor 200 forint lett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »