A nap témája: A Blikk szerint Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött

Blikk információi szerint Orbán Viktor legidősebb lánya és veje a spanyolországi Marbellába költözik. A bulvárlap Orbán Ráhel Instagram-posztja alapján írt erről. 

A szűk kör számára hozzáférhető bejegyzés szerint a kormányfő lánya, és férje, Tiborcz István mindhárom gyerekükkel a Gibraltártól 60 kilométerre fekvő városban, Marbellán fognak élni, a legidősebb gyereküket pedig már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát

– írta a Blikk információi szerint Instagram-posztjában Orbán Ráhel.

A lap értesülései szerint a költözés egyik oka lehet, hogy a miniszterelnök veje, Tiborcz István nemrég szállt be egy spanyol beruházásba.

A lap a miniszterelnök környezetéből nem tudta megerősíteni a költözésről szóló információt, a 444.hu azonban kiszúrta, hogy Orbán Ráhel LinkedIn-profilján már valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink