A nap témája: A gyermekvédelmi tüntetés szervezői még nem érték el a céljukat

Megbeszélést tartottak hétfőn a pénteki gigatüntetést szervező influenszerek, egyelőre azonban még nem tudják, közös kiállásuknak mi lesz a következő lépése –mondta el a 24.hu-nak Osváth Zsolt, az egyik szervező.

Véleménye szerint tartalomgyártóként itt akár be is fejeződhetne a szerepvállalásuk, ugyanis az volt a céljuk, hogy minél több embert utcára hívjanak és elindítsák a társadalmi projektjeiket. Ezzel együtt érzik a felelősséget, és tudják, nagyon sokan bíznak bennük, amire igyekeznek rászolgálni. Egyelőre azonban türelmet kérnek azzal kapcsolatban, hogy ezt milyen formában tervezik.

Osváth Zsolt azt mondta, ha a siker fokmérője, hogy ennyi embert tudtak utcára szólítani, akkor a siker hatalmas volt.

Ha a pedig az, hogy pedofilok, pedofil bűnsegédek továbbra is szabadon járkálhatnak az utcán, és olyan kegyelmi döntések születhetnek, amik egyáltalán nem átláthatók, és amikről így még csak nem is tudhatunk, akkor még nem értük el a sikert

– fogalmazott.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink