A nap témája: A háttérben újabb akkugyár indulását készítették elő

Phylion Battery (Hungary) Kft. néven jegyzett be a cégbíróság nemrég egy új társaságot, amely főtevékenységének az akkumulátor- és szárazelemgyártást tüntette fel. Alapítója a hollandiai székhelyű Phylion Battery (NL) B.V., ennek kézbesítési megbízottja egy ügyvédi iroda, ennek a XI. kerületi, Villányi úti címére adta meg a székhelyét az új társaság – írja a 24.hu.

A lap megkereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, hogy tud-e az akkumulátoros cégről, újabb kínai gyárépítésről van-e szó, s ha igen, melyik települést választották bázisul, de a cikk megjelenéséig nem kaptak választ. 

Bár a Phylion magyar nyelvű honlapokon úg főként elektromos biciklik akkumulátorellátójaként tünteti fel magát, a kínai vállalat a saját honlapján úgy mutatkozik be, mint a lítiumos akkumulátorok fejlesztése és gyártása terén 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás. A cég azt írja, hogy gyártóbázissal rendelkeznek két kínai városban, Szucsouban és Csucsouban, ezenkívül leányvállalatuk van Európában és Indiában is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink