A nap témája: A Holdról is látszik, hogy a kormánynak nincs válasza az általa okozott megélhetési válságra

Felelős, a magyar emberek érdekében meghozott döntések helyett maradnak a látszatintézkedések – röviden így lehet összefoglalni a háromnapos kormányülés ,,eredményeit”, melyeket csütörtökön Gulyás Gergely ismertetett a Kormányinfón – írja sajtóközleményében a Jobbik.

Kiemelték:

Hiába ülésezett három napig a kormány, továbbra sem tudtak megoldást találni a magyarok mindennapi problémáira. Az üres lózungok puffogtatásán és a felelősség hárításán túl a luxuskormánynak ezúttal sem futotta többre: a Holdról is látszik, hogy az Orbán-kormánynak nincs válasza a saját maga által okozott megélhetési válságra, a gazdaság összeomlására, a bérek, a nyugdíjak elértéktelenedésére és az elszálló árakra.

Mint írják: Ezúttal sem szóltak a pedagógusokhoz, az egészségügyben dolgozókhoz, a fiatalokhoz, a kisvállalkozókhoz, mindazokhoz, akik munkájukkal a hátukon cipelik ezt az országot, és akiknek éppen a kormány kudarcos válságkezelése, elhibázott gazdaságpolitikája és mértéktelen korrupciója miatt napról napra nehezebb az életük.

A konzervatív Jobbik ezzel szemben

adócsökkentéssel védené meg az elszabadult árak miatt nehéz helyzetbe jutott családokat, és célzott segítséget nyújtana a legkisebb vállalkozásoknak, mert szerintük ők a magyar gazdaság valódi erőtartalékai.

Nem utolsó sorban pedig már rég megállapodtak volna az európai közösséggel, és rendelkezésre állnának az Orbán-kormány korrupt rendszere miatt visszatartott pénzek, amelyek a tisztességes magyaroknak járnak, és amellyel érdemben meg lehetne védeni a gazdaságot – tette hozzá az ellenzéki párt.

Elég volt a félrebeszélésből! Felelős, átlátható kormányzásra van szükség, és olyan döntésekre, melyek valóban a magyar emberek érdekeit szolgálják! Cserben hagyás helyett azonnali, valódi megoldásokat! Normális Magyarországot! – zárul a közlemény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink