A nap témája: A pártkatonák bebetonozása felér egy beismeréssel

Miközben a korrupt és tolvaj Fidesz mindent elkövet annak érdekében, hogy megakadályozzák az áprilisi rendszerváltást, addig az Orbán-kormány újabb és újabb önleleplező intézkedései egyre nyilvánvalóbbá teszik, hogy Orbán retteg a hatalom elvesztésétől – írja közleményében a Jobbik. Az ellenzéki párt szerint a fideszes pártkatonák trükkös bebetonozása valójában az Orbán vezette Fidesz elszámoltatástól való félelmének kétségbeesett lépése. 

A közvagyont einstandoló fideszes alapítványok gránitszilárdságú megerősítése után az Orbán bunkósbotjaként funkcionáló Állami Számvevőszék, illetve a hazug állami propaganda felett őrködő Médiatanács elnöki tisztségének trükkös megkaparintása, valamint a folytatólagosan és szervezetten történő közpénzlopások zavartalanságát biztosító Legfőbb Ügyész személyének bebetonozása mind-mind Orbán Viktor beteges, az elméjében egyre jobban elhatalmasodó hatalommániájának, a magyar demokrácia és jogállam megcsúfolásának mérföldkövei, tulajdonképpen a bukás beismerésének bizonyítékai

– írják.

Közölték azt is, hogy előre szeretnék jelezni: sem a maffiaállam vezetője, nevezetesen Orbán, sem a strómanjai, sem politikus bűntársai, sem az orbáni rezsim továbbélését biztosítani szándékozó személyek nem fogják megúszni az elszámoltatást. Ebben a kérdésben ugyanis mind a néppárti Jobbik, mind az ellenzéki összefogás további pártjai kíméletlenül elkötelezettek.

Innen is üzenjük a közpénzből megtollasodó és luxusgépen repkedő strómanoknak és politikusbűnözőknek: Addig fogjuk faragni a jogot, amíg igazság nem lesz belőle!

– zárul a közlemény.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »