📺 A nap témája: A Scooter megírta az idei év partihimnuszát

A dal címe sokatmondóan: FCK 2020.

Több előadóhoz hasonlóan, a Scootert is megviselte a 2020-as koronavírus-járvány: a teljes fesztiválszezont ki kellett hagyniuk, a frontember, H.P. Baxxter is átesett még tavasszal a fertőzésen, bár csak enyhe tünetei voltak.

Többször szóba került, hogy ősszel várható egy újabb kislemez, amit az október 11-i Drezdában tartandó koncertjükön mutatnak be. 9-én kiderült, hogy a koncertet nem fogják tudni megtartani a járványügyi szabályok miatt, a dal beharangozóját október 12-én mutatták meg Facebook-on.

A “FCK 2020” végül október 23-án mutatkozott be.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az Adatvédelmi Hatóság szerint is visszaélt hatalmával az EMMI

Elmarasztalta az adatvédelmi hatóság az Emberi Erőforrások Minisztériumát, amiért visszatartja az Ujhelyi István által kikért közérdekű információkat – közölte az EP-képviselő. A szocialista politikus a Nemzeti Adatvédelmi- és Információszabadság Hatóság (NAIH) részletes vizsgálata alapján azt írta: bebizonyosodott, hogy az EMMI tudatosan visszaélt a hatalmával és jogtalanul közérdekű adatokat tartott vissza.

Tovább olvasom »