Az egész Bartók iskola digitális oktatásra áll át

Holnaptól kezdődően, két héten át így folyik majd a tanítás.

Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók székhelyintézményében alsó és felső tagozaton egyaránt 2020. november 03.-tól az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre a járványügyi helyzet miatt, előre láthatóan 2 héten keresztül – olvasható abban a tájékoztatóban, amit Borkáné Dudás Mónika intézményvezető írt alá.

Múlt héten jelentették be, hogy a mai naptól, hétfőtől a felső tagozaton online oktatás lesz. Az új közlés szerint tehát már az alsó tagozaton is így folynak a tanórák.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »