A nap témája: Aki jó fenyőt szeretne, annak érdemes mihamarabb megvennie

Csak kis mértékben emelkedhet idén a belföldi fenyő ára. A külföldről importált legnépszerűbb fenyőfajta, a nordmann viszont az árfolyamváltozás miatt akár 10-15 százalékkal is drágulhat – számolt be róla az ATV.

A csatornának Kanász János őstermelő arról számolt be: a koronavírus-járvány erre a gazdasági ágazatra is kihatással volt, ennek ellenére azonban nem várható jelentős drágulás.

Egy másik fenyőfa őstermelő szerint azonban óvatosságból, de kevesebb fát vágtak ki. Éppen ezért azt tanácsolta, hogy aki jó áron és jó minőségű fenyőfához szeretne jutni annak érdemes mihamarabb megvennie azt. 

Idén a lucfenyő méterenként 3000 forintba, az ezüstfenyő 4000-5000 forintba, a nordmann pedig nagyjából 6000 forintba kerül majd, de sok helyen darabárat határoznak meg az eladók.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

121 éve született Szerb Antal, magyar író, irodalomtörténész, nemzetközileg népszerű regények szerzője.

Tovább »

📷 Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Ez áll az Európai Bizottság jogállamiságról szóló levelében

A 444.hu állítása szerint birtkokukba jutott a feltételességi mechanizmus elindításáról szóló levél, amelyben az Európai Bizottság (EB) 50 oldalon keresztül fejti ki, hogy a magyar államot pénzvesztéssel fenyegető eljárás több mint tíz éve megoldatlan problémák miatt indult, és hogy miért látják bizonyítottnak a pénzvesztést és a jogállamiság sérelmét Magyarországon.

Tovább olvasom »