Fidesz-sajtó: a városházán és a pártpolitikában árkok vannak Farkas Éva körül

A fideszes makohirado.hu szerző nélküli cikke egészen érdekes dolgot állít Makó polgármesteréről, egy forrására hivatkozva. (Kiemelt fotó: Farkas Éva beszédet mond 2020. június 4-én, Makón.)

,,Ha igazán őszinték akarunk lenni, legutóbbi érvünket a makói önkormányzat munkájára és a helyi politikai életre jó rálátással bíró forrásaink azért nem osztják egyértelműen. Ők ugyanis a városházán és a pártpolitikában is egyre mélyülő árkokat vélnek felfedezni a polgármester asszony körül, és az ilyenek egy idő után az adott politikus mozgásterét is meg tudják határozni.”

– írta a közpénzből fenntartott, Fidesz-közeli lap szerdán. Maga a cikk arról szólt, hogy miért lenne jó országgyűlési képviselő Farkas Éva Erzsébet. Az elején olvasható érv pedig az, hogy ,,integratív személyiség, munkájában elenyésző mértékben érvényesíti a pártpolitikát.”

Ehhez kapcsolódóan írták a beidézett részt.

A makohirado.hu forrásának állítása azt jelentheti, hogy Makó polgármestere egyre inkább eltávolodik egyes személyektől a városházán és a Fideszen belül.

Erre gondolhatott ,,a makói önkormányzat munkájára és a helyi politikai életre jó rálátással bíró” forrás?

Tavaly nyáron tartott tisztújítást a makói Fidesz. Farkas Éva nem kapott tisztséget a szervezeten belül, azaz nem lett elnöke, vagy alelnöke a helyi szervezetnek.

Arról már többször írtunk, hogy nagy a dolgozók cserélődése a Makói Polgármesteri Hivatalban. Korábban a pénzügyi csoport vezetője és annak helyettese is távozott. 2014 ősze óta pedig már az ötödik jegyző dolgozik Farkas Éva Erzsébet polgármester mellett. A 2014-es hivatali őrségváltás után több szakembert is elküldtek, de akik a helyükre érkeztek, már azok közül is többen távoztak.

Üzengetés a fideszes sajtó és a makói Fidesz között

Nem ez lenne az első eset, hogy a kormánysajtó magához képest teljesen más hangot üt meg. Augusztus elején az elhúzódó makói fürdőbővítésről írtak: a Délmagyarország beszámolt róla, hogy még mindig nem tudni, ki lesz a kivitelező, a Makó Híradó szerző nélküli cikkekben arra hívta fel a figyelmet, hogy ,,csipkednie kell magát Makónak a fürdőfejlesztés ügyében” és hogy ,,egyelőre egyetlen kapavágás sem történt, az önkormányzat az utóbbi hónapokban már alig-alig kommunikált a várva várt beruházásokról.” Augusztusban szintén a Makó Híradó azt írta: ,,elég jól megy a szekér Mágori András fideszes képviselőnek, ha legalább kétszer nyaralt idén, de ráadásul a hangsúly nem is ezeken, hanem a belföldi utakon volt.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink