A nap témája: Az amerikai nagykövet nem érti, miért szolgálja a magyarok érdekét az orosz oligarchák megvédése

A magyar kormány kilenc embert törölne az Oroszország elleni EU-s szankciók listájáról – erről számolt be nemrég a Szabad Európa. Mint fogalmaztak, Budapest ismét szeretné elérni többek között Aliser Uszmanov, Pjotr Aven és Viktor Rasnyikov eltávolítását a vízumtilalmi és vagyonbefagyasztási listáról.

Most a budapesti amerikai nagykövet reagált a hírre Twitterén. – Hogyan szolgálja a magyarokat és Magyarországot az, hogy megvédik az orosz oligarchákat a szankcióktól? – tette fel a kérdést.

Pressman nemrég arról beszélt, el kell döntenünk, melyik irányt választjuk ezekben a viharos időkben. Szerinte ,,az ukránok, akárcsak a magyarok évtizedekkel korábban, már meghozták a döntésüket. Már felvázolták az útjukat, és ez nem tartalmazta a visszatérést egy bukott rendszerhez, amely oly sokáig cserbenhagyta őket.”

(Kiemelt fotó: Varga Judit Facebook oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink