A nap témája: Az elmúlt 14 év legnagyobb tüntetésére hív Magyar Péter

Köszönöm, Magyarország! Folytatjuk, április 6-án 15.00 órakor találkozzunk a nemzet főterén és tartsuk meg az utóbbi 14 év legnagyobb demonstrációját és üzenjük meg az uraknak, hogy elég volt, eddig és ne tovább – írta szerda reggel oldalán Magyar Péter, Varga Judit, volt miniszter exférje.

Magyar Péter kedden reggel az ügyészségen ismét tanúvallomást tett, ezzel párhuzamosan közzétette a bizonyítéknak szánt hangfelvételt is. Közlése szerint ebben Varga Judit hallható, amint arról beszél, hogy „Rogánék javasolták az ügyészségnek, hogy mit kellene kihúzni” a Schadl–Völner-ügy irataiból.

Ezt követően Varga Judit kapcsolati erőszakkal vádolta meg Magyar Pétert és zsarolásról beszélt. A tegnapi nap pedig egy tüntetéssel ért véget, a beszámolók szerint több ezren voltak. Magyar azt mondta a Vértanúk terén, Balog Zoltán nem úszhatja meg, ahogy Rogán Antal és a „maffiaállam feje”, Orbán Viktor sem.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink