Orosné Spák Hedvig a tiszta kampányban hisz

Én tiszta kampányt fogok folytatni, az biztos. Nem vagyok hajlandó a kesztyűt se eldobni, se felvenni – fogalmazott a Makói Csípősnek Orosné Spák Hedvig. A Lokálpatrióták képviselőjelöltje azt vallja, kell egy nyugodt csapat, ami Makó érdekeit tartja szem előtt.

Biztos sokan ismernek, de aki esetleg nem: mit lehet tudni rólad?

Egész kicsi korom óta érdekel a politika. Mi egy politizáló család vagyunk. De ami nagyon fontos: a munkám a hobbim is, ha ezt lehet egy pedagógusnak mondani. Nem is tudtam a mai napig abbahagyni a gyerekekkel való foglalkozást.

Miért csatlakoztál a Lokálpatriótákhoz ősszel?

Mert elegem lett a pártok borzalmas stílusától. Mindenki a másik mocskolásával foglalkozik. Kell egy higgadt, nyugodt csapat, ami Makó érdekeit tartja szem előtt.

Hogyan jött a képviselőjelöltség? Mit szóltál hozzá?

Zeitler Ádám felkért. Meglepődtem, mert a korom már nem teenager. De őt alkalmasnak látom vezetőnek. Kértem kis gondolkodási időt, majd elvállaltam. Hiszen már voltam képviselő, tudtam emberek ügyes-bajos dolgaiban segíteni. Hátha most is lehetőségem lesz rá!

Milyen kampányra számítasz?

Sajnos már tapasztalom, hogy a másik fél lejáratása a fő program. Ez nagyon nem tetszik egyes emberektől. Én tiszta kampányt fogok folytatni, az biztos. Nem vagyok hajlandó a kesztyűt se eldobni, se felvenni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink