📺 A nap témája: Drasztikus a népességfogyás, a Fidesz családpolitikája megbukott

Ha ránézünk a friss népszámlálási adatokra, kijelenthetjük, hogy a Fidesz családpolitikája megbukott – világított rá a népességfogyásra Facebook-oldalán Bencze János.

A Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője kifejtette:

,,Drasztikusan fogy a magyar lakosság, amit több százezer külföldi migránsmunkással igyekszik pótolni a kormányzat. Bármit is hazudik a propaganda, ezek a migránsmunkások el fogják venni a magyarok munkáját és alacsonyan fogják tartani a béreket. Ez a folyamat már el is kezdődött.”

Arra is kitért, fiatal magyar édesanyák küzdenek a munkához jutással, ugyanis a cégek inkább a vendégmunkást választják, ő ugyanis nem fog hazamenni ápolni a beteg gyermekét, nem esik ki a termelésből. Hogy vállaljon így egy fiatal magyar nő gyermeket, ha ennek következtében veszélybe kerül az állása és a megélhetése? – tette fel a kérdést a jobbikos honatya.

Bencze figyelmeztetett: Ázsia után már Fekete-Afrikából is érkeznek dolgozni Magyarországra. Nemrég derült ki, hogy Szombathelyen már kenyai migránsmunkások dolgoznak. Hogy miért? Azért, mert ők még olcsóbban vállalnak munkát, mint az Ázsiából behozottak.

Mi lesz így a magyarokkal? Mi lesz így az itt élő magyar fiatalokkal? Milyen jövőképük van így? Miért a migránsmunkásokat támogatja a kormány? Egy megoldás van, hazahozni a magyar fiatalokat külföldről, és tisztességes bérekkel segíteni az itthon maradásukat! Ilyen lenne egy normális Magyarország!

– vázolta fel Bencze János az Orbán-kormány rendszerének alternatíváját.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink