📺 A nap témája: Egyre több magyar települést veszélyeztetnek a kínai akku-gyárak és vendégmunkástelepek

A Jobbik-Konzervatívok országjárásba kezdett, amelynek során olyan településeket keresnek fel, ahol jövőben, vagy már most is gondot jelentenek az ázsiai migránsmunkások, illetve a távol-keleti akkumulátorgyárak.

A múlt héten Kecskeméten jártak, ahol hangsúlyozták:

Hiába harsogta közpénzből a kormány, hogy nem leszünk bevándorlóország, most mégis olcsó ázsiai migránsmunkásokkal árasztják el Magyarországot.

Kecskemétre is számolatlanul telepítik a migránsmunkásokat, ezzel megváltoztatják hazánk etnikai képét, elveszik a magyar emberek elől a munkalehetőséget, letörik a béreket – mutattak rá a konzervatívok.

,,Ázsiai migránsmunkások be, magyarok ki! Ez a Fidesz veszélyes terve!”

Ennek a tervnek a keretében Kecskeméten a Fidesz-kormány egymilliárdot költött egy migránsmunkásoknak épült szállóra, miközben sok magyar a normális lakhatásért, a megélhetéséért küzd. Napról-napra több kecskeméti és környékbeli fiatal menekül külföldre, mert a kormány egyszerűen megfosztja őket a normális élet lehetőségétől – magyarázták a sajtóközleményben.

A Jobbik-Konzervatívok mélységesen elítéli, hogy a Fidesz-kormány számára a magyar nemzeti érdek, a magyar családok, a magyar munkahelyek és bérek megvédése helyett a migránsmunkás-biznisz a fontos.

Az ellenzéki párt ázsiai migránsmunkások helyett normális bért követel a magyaroknak. Szerintük ehhez egy felelős kormányra van szükség, ami egy normális Magyarországért dolgozna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink