📺 A nap témája: Felvétel bizonyítja, a Fidesz csak adatokat gyűjt, felmérik, hány szavazójuk van

Maguk a fideszes aktivisták sem tudják, igazából hogyan állítja meg Gyurcsány Ferencet az, hogy alá lehet írni a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! néven elindított petíciót – legalábbis erre világít rá egy TikTokon terjedő egyperces videó.

A videómegosztó közösségi platformon futó videóban egy beszélgetés hallható, amelyet egy érdeklődő folytat egy kormánypárti aktivistával. Előbbi arra kérdezett rá a fideszes aláírásgyűjtő standnál álló hölgynél, hogyan állítja meg Gyurcsányt az, hogy alá lehet írni a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! nevű petíciót.

Az aktivista hölgy kezdetben kerülte a szembesítést, nem sok konkrétumot mondott, állítása szerint ő maga sem tud sokkal többet a petíciónak álcázott adatgyűjtés valódi szándékáról. De végül gyakorlatilag elismerte, hogy ezzel nem állítanak meg senkit, hanem csak a 2022-es választásra készülnek. Szerinte ,,valószínűleg” felmérik, hány támogatóval rendelkezhet a Fidesz. 

Nyilvánvalóan nem okozhatott a ,,petíció” ötletének értelmi szerzői számára túl nagy morális dilemmát, hogy ismételten a Kubatov-listák módszeréhez folyamodjanak-e, ahogy az már sok éve megszokott és jól bevált metódus hazánkban a személyes adatokkal való visszaélésre.

Íme, a teljes beszélgetés:

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink