Eltűnt két kislány

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Mezei Vanessza és Bozó Ramóna megtalálásában.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 12 éves Mezei Vanessza 2021. szeptember 10-én a reggeli órákban földeáki tartózkodási helyéről iskolába ment, azonban onnan haza nem érkezett, ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról.

Mezei Vanessza 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú és gesztenyebarna színű, szeme színe barna. Eltűnésekor fehér nadrágot, fekete bőrdzsekit és fekete sportcipőt viselt. A kislány a szintén eltűnt kiskorú Bozó Ramóna társaságában tartózkodhat.

A 13 éves Bozó Ramóna 2021. szeptember 10-én 20 óráig az otthonába nem ért haza, az iskolából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. Bozó Ramóna 155 centiméter magas, normál testalkatú, testsúlya kb. 65 kg, haja félhosszú, erősen göndör és barna színű, szeme barna színű. 

Eltűnésekor fekete színű – márkajelzés nélkül – pamut kapucnis felsőt, fekete színű – szintén márkajelzés nélküli – pamut hosszúnadrágot, illetve fehér színű – márkajelzés nélküli – tornacipőt viselt. A kislány feltehetően a szintén eltűnt kiskorú Mezei Vanessza társaságban lehet.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányok tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »