A nap témája: Jobbikos siker, jöhet az egynapos autópálya matrica

A Jobbik-Konzervatívok több éve kezdeményezte, hogy legyen egynapos autópálya-matrica is! Hiszen milyen alapon fizettetnek ki velünk 10 napot, ha csak egy alkalommal használjuk a pályát, és a többi időben nem is vesszük igénybe a szolgáltatást? – tette fel a kérdést oldalán Z. Kárpát Dániel.

A Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője felidézte, többször kezdeményezte ezt sajtótájékoztatón, illetve a Parlament elé is benyújtotta ugyanezt. Most pedig egész Európában megvalósul, így hazánk sem lesz kivétel ez alól.

Így 2024-től, ha csak egyetlen napon visszük kirándulni a családot, vagy egészségügyi szolgáltatóhoz valamelyik rokont, nem fizettethetnek ki velünk 10 napot. Z. Kárpát szerint a mai viszonyok között az egynapos matrica összege nem lenne ildomos, ha meghaladná a 2000 forintot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink