A nap témája: Kedden egész nap a státusztörvény elfogadása ellen tüntetnek

A Kossuth Lajos térre szervez egész napos tüntetést az Egységes Diákfront és az aHang, ugyanis aznap szavaz az országgyűlés a státusztörvényről. A demonstrációt egész napra tervezik, élőben közvetítve, hogy hogyan dönt a Parlament.

A Legyünk mi a változás! című demonstráción a gyülekező 7 óra 30 perctől lesz, 11 órától pedig élőben közvetítik a szavazást is. 13 órától „alternatív közösségi programokkal készülnek”, az eseményzáró pedig 19 órától 21 óráig tart. Az aHang egyébként azt írja a közösségi oldalán, nem számítanak nagy meglepetésre, szerintük simán meg fogják szavazni a törvényt.

Korábban csaknem ötezer pedagógus jelezte, ha ez megtörténik, elhagyják a pályát. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter erre úgy reagált: ez az aktív pedagógusoknak csak a három százaléka.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink