Nagykövet lett a Makói József Attila Gimnázium két pedagógusa

A Makói József Attila Gimnázium pedagógusai a Szegedi Tudományegyetem nagykövetei lettek – számolt be róla a makói intézmény.

Az SZTE TTIK olyan középiskolai pedagógusokat ismer el ily módon, akik munkájukkal támogatják a matematika, informatika, biológia, fizika, kémia, környezettudomány és földrajz területén tehetséges diákok fejlődését. Idén Rójáné Oláh Erika Mária a Természettudományi és Informatikai Kar Matematika Nagykövete lett, Pluhár Gábor pedig szintén ennek a karnak a Földrajz Nagykövete címét vette át a szegedi ünnepségen.

Ezáltal többek között közvetlenül értesülnek majd tanulmányi versenyekről, beiskolázási programokról, tanártovábbképzésekről, az SZTE TTIK által szervezett szakmai továbbképzéseken kedvezménnyel vehetnek részt. Ha tanulmányi kirándulást szerveznek Szegedre, az osztályai ingyenes tárlatvezetésen vehetnek részt az egyetem fő szervezeti egységeiben, laboratóriumaiban, kiállításain.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink