ūüďļ A nap t√©m√°ja: Magyarok helyett a f√©lmilli√≥ migr√°nsmunk√°st v√°lasztotta az Orb√°n-korm√°ny

Az Orb√°n Viktor vezette Fidesz-korm√°ny sz√°nd√©ka, hogy sz√°zezr√©vel telep√≠tse a migr√°nsmunk√°sokat haz√°nkba, lecser√©lve a magyar munkaerŇĎt, let√∂rve a b√©reket, megbontva haz√°nk kultur√°lis egys√©g√©t – hangs√ļlyozta a Jobbik-Konzervat√≠vok, r√∂gz√≠tve, hogy nem n√©zik t√©tlen√ľl ezt az √ļjabb, a magyar nemzeti √©rdekekkel tot√°lisan ellent√©tes tervet.

A kom√°romi akkumul√°torgy√°r elŇĎtt tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t p√©ntek d√©lelŇĎtt Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervat√≠vok orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎje √©s Szanyi G√°bor √∂nkorm√°nyzati k√©pviselŇĎ. Brenner, a Jobbbik-Konzervat√≠vok aleln√∂ke √ļgy fogalmazott:

Minden lehets√©ges eszk√∂zzel fel fognak l√©pni √©s meg fogj√°k akad√°lyozni azt a vesz√©lyes tervet a magyar polg√°rok seg√≠ts√©g√©vel, hogy a magyar kult√ļr√°t felbor√≠t√≥, a k√∂zbiztons√°gra esetenk√©nt vesz√©lyt jelentŇĎ, nemzetbiztons√°gi vizsg√°latokon √°t nem esŇĎ mig√°nsmunk√°sok sz√°zezrei √©rkezzenek az orsz√°gba.

,,A Fidesz eg√©sz gazdas√°gpolitik√°ja elhib√°zott. Ezt minden magyar √°llampolg√°r a bŇĎr√©n √©rezheti nap mind nap, amikor bev√°s√°rol, hiszen az orb√°ni infl√°ci√≥ m√©g mindig nagyon magas, az EU-tag√°llamokkal √∂sszehasonl√≠tva legal√°bb h√°romszoros az itthoni √©lelmiszer√°r-dr√°gul√°s”

– fogalmazott a konzervat√≠v p√°rt frakci√≥vezetŇĎ-helyettese.

Brenner Koloman szerint r√°ad√°sul erre m√©g r√°tesz egy lap√°ttal az Eur√≥pai Uni√≥ egy olyan – a Jobbik-Konzervat√≠vok szerint egy√©bk√©nt jogos – d√∂nt√©ssel, amely szerint most m√°r gyakorlatilag ny√≠lt gazdas√°gi h√°bor√ļ zajlik K√≠n√°val.

Erre v√°laszul mit csin√°l Orb√°n Viktor? √Čppen most √°ll√≠tja √°t a magyar gazdas√°got egy egys√≠k√ļ, √°zsiai, √©s fŇĎleg k√≠nai akkumul√°torgy√°rakra √©p√ľlŇĎ gazdas√°gi szerkezetre, ahelyett, hogy magasabb hozz√°adott √©rt√©kŇĪ ipar√°gakba fekten√©nk be.

P√©ldak√©nt felhozta az elektromos aut√≥kat, de nem az akkugy√°rak tekintet√©ben, hanem az azokat ,,mozgat√≥‚ÄĚ sz√°m√≠t√≥g√©pes, technol√≥giai, informatikai oldalt eml√≠tette.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

√Ėsszefog√°s √©s a szeml√©letv√°lt√°s a legfontosabb programom – fogalmazott szombati z√°r√≥f√≥rum√°n Csan√°di Ferenc. A f√ľggetlen polg√°rmesterjel√∂lt szerint Kiszombornak rengeteg lehetŇĎs√©ge lenne a fejlŇĎd√©sre, ami nem is elsŇĎsorban p√©nz k√©rd√©se, hanem akarat√©.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ