📺 A nap témája: Magyarok helyett a félmillió migránsmunkást választotta az Orbán-kormány

Az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány szándéka, hogy százezrével telepítse a migránsmunkásokat hazánkba, lecserélve a magyar munkaerőt, letörve a béreket, megbontva hazánk kulturális egységét – hangsúlyozta a Jobbik-Konzervatívok, rögzítve, hogy nem nézik tétlenül ezt az újabb, a magyar nemzeti érdekekkel totálisan ellentétes tervet.

A komáromi akkumulátorgyár előtt tartott sajtótájékoztatót péntek délelőtt Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője és Szanyi Gábor önkormányzati képviselő. Brenner, a Jobbbik-Konzervatívok alelnöke úgy fogalmazott:

Minden lehetséges eszközzel fel fognak lépni és meg fogják akadályozni azt a veszélyes tervet a magyar polgárok segítségével, hogy a magyar kultúrát felborító, a közbiztonságra esetenként veszélyt jelentő, nemzetbiztonsági vizsgálatokon át nem eső migánsmunkások százezrei érkezzenek az országba.

,,A Fidesz egész gazdaságpolitikája elhibázott. Ezt minden magyar állampolgár a bőrén érezheti nap mind nap, amikor bevásárol, hiszen az orbáni infláció még mindig nagyon magas, az EU-tagállamokkal összehasonlítva legalább háromszoros az itthoni élelmiszerár-drágulás”

– fogalmazott a konzervatív párt frakcióvezető-helyettese.

Brenner Koloman szerint ráadásul erre még rátesz egy lapáttal az Európai Unió egy olyan – a Jobbik-Konzervatívok szerint egyébként jogos – döntéssel, amely szerint most már gyakorlatilag nyílt gazdasági háború zajlik Kínával.

Erre válaszul mit csinál Orbán Viktor? Éppen most állítja át a magyar gazdaságot egy egysíkú, ázsiai, és főleg kínai akkumulátorgyárakra épülő gazdasági szerkezetre, ahelyett, hogy magasabb hozzáadott értékű iparágakba fektenénk be.

Példaként felhozta az elektromos autókat, de nem az akkugyárak tekintetében, hanem az azokat ,,mozgató” számítógépes, technológiai, informatikai oldalt említette.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink