ūüďļ A nap t√©m√°ja: Magyarok helyett a f√©lmilli√≥ migr√°nsmunk√°st v√°lasztotta az Orb√°n-korm√°ny

Az Orb√°n Viktor vezette Fidesz-korm√°ny sz√°nd√©ka, hogy sz√°zezr√©vel telep√≠tse a migr√°nsmunk√°sokat haz√°nkba, lecser√©lve a magyar munkaerŇĎt, let√∂rve a b√©reket, megbontva haz√°nk kultur√°lis egys√©g√©t – hangs√ļlyozta a Jobbik-Konzervat√≠vok, r√∂gz√≠tve, hogy nem n√©zik t√©tlen√ľl ezt az √ļjabb, a magyar nemzeti √©rdekekkel tot√°lisan ellent√©tes tervet.

A kom√°romi akkumul√°torgy√°r elŇĎtt tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t p√©ntek d√©lelŇĎtt Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervat√≠vok orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎje √©s Szanyi G√°bor √∂nkorm√°nyzati k√©pviselŇĎ. Brenner, a Jobbbik-Konzervat√≠vok aleln√∂ke √ļgy fogalmazott:

Minden lehets√©ges eszk√∂zzel fel fognak l√©pni √©s meg fogj√°k akad√°lyozni azt a vesz√©lyes tervet a magyar polg√°rok seg√≠ts√©g√©vel, hogy a magyar kult√ļr√°t felbor√≠t√≥, a k√∂zbiztons√°gra esetenk√©nt vesz√©lyt jelentŇĎ, nemzetbiztons√°gi vizsg√°latokon √°t nem esŇĎ mig√°nsmunk√°sok sz√°zezrei √©rkezzenek az orsz√°gba.

,,A Fidesz eg√©sz gazdas√°gpolitik√°ja elhib√°zott. Ezt minden magyar √°llampolg√°r a bŇĎr√©n √©rezheti nap mind nap, amikor bev√°s√°rol, hiszen az orb√°ni infl√°ci√≥ m√©g mindig nagyon magas, az EU-tag√°llamokkal √∂sszehasonl√≠tva legal√°bb h√°romszoros az itthoni √©lelmiszer√°r-dr√°gul√°s”

– fogalmazott a konzervat√≠v p√°rt frakci√≥vezetŇĎ-helyettese.

Brenner Koloman szerint r√°ad√°sul erre m√©g r√°tesz egy lap√°ttal az Eur√≥pai Uni√≥ egy olyan – a Jobbik-Konzervat√≠vok szerint egy√©bk√©nt jogos – d√∂nt√©ssel, amely szerint most m√°r gyakorlatilag ny√≠lt gazdas√°gi h√°bor√ļ zajlik K√≠n√°val.

Erre v√°laszul mit csin√°l Orb√°n Viktor? √Čppen most √°ll√≠tja √°t a magyar gazdas√°got egy egys√≠k√ļ, √°zsiai, √©s fŇĎleg k√≠nai akkumul√°torgy√°rakra √©p√ľlŇĎ gazdas√°gi szerkezetre, ahelyett, hogy magasabb hozz√°adott √©rt√©kŇĪ ipar√°gakba fekten√©nk be.

P√©ldak√©nt felhozta az elektromos aut√≥kat, de nem az akkugy√°rak tekintet√©ben, hanem az azokat ,,mozgat√≥‚ÄĚ sz√°m√≠t√≥g√©pes, technol√≥giai, informatikai oldalt eml√≠tette.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Tetszenek a cikkeink? Szeretn√©, ha a j√∂vŇĎben is olvashatna ilyeneket?

A Mak√≥i Cs√≠pŇĎs korm√°nyf√ľggetlen h√≠rport√°l. C√©lunk a Mak√≥ √©s t√©rs√©gi val√≥s√°g bemutat√°sa, k√ľzdelem a korrupci√≥ √©s a k√∂z√©leti arrogancia ellen.¬†Nem √°ll m√∂g√∂tt√ľnk milli√°rdos √©s nem vagyunk kit√∂mve k√∂zp√©nzzel sem. √Čppen ez√©rt mŇĪk√∂d√©s√ľnkre az olvas√≥k, az √Ėn√∂k¬†seg√≠ts√©g√©re van sz√ľks√©g√ľnk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOV√ĀBB A R√ČSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Legfrissebb híreink

Zeitler √Ād√°m fontosnak nevezte a fecskelak√°sok kialak√≠t√°s√°t a mak√≥i fiataloknak

Az √∂nkorm√°nyzati b√©rlak√°sok fel√ļj√≠t√°sa mellett a fecskelak√°sok kialak√≠t√°sa, a fiatalok helyben tart√°sa is fontos lenne – h√≠vta fel a figyelmet a szerdai test√ľleti √ľl√©sen Zeitler √Ād√°m a k√∂lts√©gvet√©s vit√°j√°ban. A polg√°rmester szerint nem volt ig√©ny a fiatalok r√©sz√©rŇĎl a lak√°sokra.

Tov√°bb ¬Ľ

A nap t√©m√°ja: √Āder J√°nos h√ļga is tudott a bicskei pedofil√ľgyrŇĎl, de miut√°n hallgatott, elŇĎl√©ptett√©k

Miut√°n a szexu√°lis ab√ļzus egyik bejelentŇĎi √°tadt√°k neki jelent√©s√ľket, illetve a b√°ntalmazott gyerekek vallom√°s√°t, azonnal fegyelmi elj√°r√°st ind√≠tott, √©s n√©h√°ny nappal k√©sŇĎbb megtett√©k a rendŇĎrs√©gi feljelent√©st is.

Tov√°bb ¬Ľ

kapcsolódó cikkeink

A nap t√©m√°ja: √Āder J√°nos h√ļga is tudott a bicskei pedofil√ľgyrŇĎl, de miut√°n hallgatott, elŇĎl√©ptett√©k

Miut√°n a szexu√°lis ab√ļzus egyik bejelentŇĎi √°tadt√°k neki jelent√©s√ľket, illetve a b√°ntalmazott gyerekek vallom√°s√°t, azonnal fegyelmi elj√°r√°st ind√≠tott, √©s n√©h√°ny nappal k√©sŇĎbb megtett√©k a rendŇĎrs√©gi feljelent√©st is.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ

A nap témája: Novák Katalin éppen K. Endre falujában nyaralt tavaly nyáron

A Hang.hu a lemondott köztársasági elnök Facebook-fotói alapján azonosította be, hogy a fideszes köztársasági elnök és családja 2023 augusztusában több napot töltött Zabolán. Novák Katalin a képekhez csak Erdélyt jelölte meg helyszínként, de látható, hogy meglátogatta a zabolai Mikes kastélyt is. 

Tov√°bb olvasom ¬Ľ