A nap témája: Orbán a mi pénzünkből honvédségi luxusgéppel ment a madridi ,,EU-ellenes” pártrendezvényre

Orbán Viktor ismét egy kis luxusra vágyhatott, ezért a honvédség luxusgépén, a 607-es számú Falcon 7x fedélzetén érkezett meg Madridba – csakhogy ott nem Magyarországot képviselte miniszterelnökként, hanem csak a Fideszt, pártelnökként. Ennek ellenére magyar adófizetői pénzből utazott ki az európai konzervatív pártvezetők plenáris ülésére. 

Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője a NERTrekkerre hivatkozva arról írt, hogy Orbán a ,,Fidesz nevű párt” európai népszerűsítésére, az ,,EU-ellenes pártok dzsemborijára” is honvédségi (közpénzből tankolt) repülővel utazott.

,,Hogy még a Fidesz népszerűsítésére (pártelnököket hívtak, nem kormányfőket) rohadt drága honvédségi luxusgéppel kell menni sok mindent elmond a” 30 éve így jártam ezután is így fogok járni” Miniszterelnökről. Itt a közpénz csak azért van, hogy elveszítse jellegét és finanszírozza magát, haverjait pártját a legkorruptabb miniszterelnök. A NERTrekker alkalmazás adatai jól mutatják, hogy először Madridba majd Franciaországba is elrepült a gép”

– szúrta ki a képviselő. 

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink