Jelentkezett a levélíró, szerinte eddig soha nem akart beszélni vele Farkas Éva

Varga Károly, aki elmondása szerint Fidesz szimpatizáns és többször nyílt levélben kritizálta Farkas Évát, most válaszolt a polgármesternek. A reagálását e-mailben kaptunk. Legújabb levelében kifejti, számos lehetőség lett volna beszélni eddig, de korábban erre soha nem tartott igényt a polgármester.

Íme a levélíró teljes írása:

,,Tisztelt Farkas Éva Erzsébet Polgármester Asszony!

Köszönöm válaszlevelét, amelyben egy kávéra és beszélgetésre invitál, amelyet köszönettel vettem tudomásul. 

Azonban azt kell mondjam, az elmúlt időszakban számos lehetőség lett volna a beszélgetésre, amely már csak azért is fontos lett volna, mert szilárdan hiszem, hogy észrevételeimmel nagymértékben tudtam volna segíteni az ön érdemi munkáját. Erre azonban végül sosem kerülhetett sor. Mégpedig elsősorban azért, mert valamilyen általam nem ismert okból kifolyólag Ön erre sosem tartott igényt. A segítő szándékommal, vagy ha úgy tetszik, ahogy fogalmazott levelében, „építő kritikámmal” először tehát Önhöz fordultam. Elhiszem, hogy sokszor jobban esik a szervilis és hízelgő véleményeket hallani az okoskodó, számító “barátoktól”, de néha az építő kritika is helyet kaphatna a hétköznapokban.   

Az előttünk álló időszakban fontos feladatok állnak még előttünk. Mint a korábbi években, most is meg kell védenünk a Makón eddig elért sikereket és arra kell törekednünk, hogy a város a következő években is ezen az úton maradjon.

Azt javaslom ezért, hogy a kávézást hagyjuk későbbre, és a következő időszakban ki-ki a maga módján inkább erre a feladatra koncentráljon, a város sikeres jövőjének érdekében.

Varga Károly”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink