A nap témája: Orbán megköszönte a robotnak, hogy kitöltötte a konzultációt

A sokadik nemzetinek nevezett konzultációról is kiderült, hogy manipulált adatokat tartalmaz, de a kormányzat már a látszatra sem ad, hiszen hiába vannak több mint egy hónapja fenn a fals adatok az érintett honlapon, a Fidesz kormány még arra sem vette a fáradságot, hogy törölje az élő adásban feltöltött kamu neveket.

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mailcímre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért „kitöltöttem” a nemzeti konzultációt. Ezek szerint a válaszokat gyűjtő adatbázisból még nem sikerült ezeket törölni, és valószínű, a hivatalosan közölt 1,2 millió kitöltőbe a robot általi kitöltések is beleszámítanak

– írta a Facebook oldalán Tomanovics Gergely, aki július végén, elő YouTube-közvetítésben mutatta be, ahogy a Nerbot nevű etikus hacker számítógépes programja megállás nélkül, nagyjából tíz másodpercenként tölti ki álnevekkel a nemzeti konzultációs íveket.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »