A nap témája: Postázni kezdi a rezsim a nemzeti konzultációs leveleket

A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Dömötör Csaba megjegyezte, hogy az ellenzék nem első alkalommal támadja a konzultációt, szerinte

azt akarják megakadályozni, hogy a magyarok két választás között is elmondják a véleményüket a legfontosabb kérdésekben.

Tehát az államtitkár sajátos demokráciafelfogása szerint buta és manipulatív kérdéseket feltenni milliónyi szándékosan tájékozatlanul hagyott embernek, majd a semmit nem érő válaszokat haveri cégek reklámplakátjain közpénzből lobogtatni egyet jelent a véleménynyilvánítás szabadságával.

Mindenesetre Dömötör szerint azok, akik kifogásolják az adó százmilliók elpazarlását és a kérdéseknek álcázott állami propagandát, valójában

„a járvány ellen létrejött összefogást is támadják”,

noha ennek szintén nincs értelme, hiszen egy átlag ember hétköznapjait és példamutató vagy épp hitvány magatartását az államtitkárral szemben nem a politikai nézete szokta meghatározni, hanem a neveltetése.

(alfahir.hu, kiemelt fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink