A nap témája: Vagyonnyilatkozata alapján Orbán nem tudta volna fizetni a külföldi kiruccanást

,,A római vakáció költségeit Orbán Viktor állta családtagjai számára, tudhattuk meg Havasi Bertalan nyilatkozatából. Így feltételezzük, hogy a miniszterelnök magánrepülőjeként használt honvédségi luxusgép zadari és Brac-szigeti sok millió forintos kitérőjét – amely feltehetően az Orbán-família egyes tagjainak a felvételét, visszaszállítását szolgálta – tehát akkor nem az adófizetők, hanem Orbán fizette” – kezdte közleményét a Jobbik.

,,A kérdés csak az, hogy miből? Hiszen Orbán saját vagyonbevallása szerint szegény, mint a templom egere”

– tette fel a kérdést a jobboldali ellenzéki párt.

,,Persze az igaz, hogy apja, veje, lánya és tucatnyi strómancsapata mind-mind milliárdos, de ezt a cechet elvileg – ha hihetünk Havasinak – akkor Orbánnak kellett fizetnie. Várjuk a fejleményeket!”

A Jobbik szerint kérdéses, hogyha hinni lehet Havasi Bertalannak, akkor mégis miből finanszírozta a miniszterelnök a külföldi kiruccanást. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »