Az iparkamara elnöke primitív és homofób megjegyzést tett egy csongrádi tanévnyitón

Parragh László erős kijelentéssel tarkította beszédét az országos szakképzési tanévnyitón Csongrádon.

Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.

– mondta ma a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren, az országos szakképzési tanévnyitó ünnepségén. Az eseményen részt vett Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő és Palkovics László miniszter is.

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos ügyvivője a Szeged Televíziónak azt mondta: elképesztően primitív és műveletlen beszólás volt. Az a bűn, ha akár egy hetero-, akár egy homoszexuális felnőtt abuzál, zaklat egy gyereket, nem pedig a nemi irányultság.

A Szeged Televízió beszámolóját itt lehet megnézni a tanévnyitóról.

(Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »