A NER-gépek tegnap Szardínia szigetén kötöttek ki

Augusztus 9-én két NER-gép is Szardínia szigetére vette az irányt Budapestről – írja Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán.

Az egyik gépet Mészáros Lőrinc szokta használni – ez még Monacoba is elugrott -, a másikat pedig – Csányi Sándor bankvezér gépét – Orbán Viktor. Hogy mit kellett megbeszélni Budapest helyett Szardínia szigetén, nem tudom

– fejtette ki a politikus, aki bár bővebb információkkal nem rendelkezik a két luxusrepülő útjáról. Emlékeztetett rá, hogy miközben az átlag magyarnak nyaralni sincs pénze, sőt már az autót se nagyon tudja megtankolni, addig a kormány emberei az adófizetők pénzét égetik el a magasban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink